Welke routes zijn er?

De Trans Siberië Express is een verzamelnaam van alle routes over het Transsiberische spoor, ook al is de originele route die van Moskou naar Vladivostok.

We onderscheiden vier belangrijke routes en dus 4 écht verschillende treinreizen mogelijk, te weten:
Trans Siberië Express, route Moskou – Vladivostok
Trans Mongolië Express, route Moskou – Ulaanbaatar – Beijing
Trans Mantsjoerije Express, route Moskou – Beijing (door Mantsjoerije, China)
Baikal-Amur Express (BAM), route Moskou – Tynda – Vladivostok (via noorden Baikalmeer)

routes-trans siberie-express

Welke route past bij jou?

Wil je de originele route van de Transsiberië Express volgen, dwars door de Oeral, langs het immense Baikalmeer en het rauwe, afgelegen Oost-Siberië naar Vladivostok? Wil je alleen door Rusland reizen? Dan is de Trans Siberië Express dé route voor jou!

Wil je extra afwisseling? Door Rusland, Mongolië en China in 1 reis? Door Rusland tot aan het Baikalmeer? De schoonheid van het Mongoolse landschap en volk ervaren? Slapen in een ger tent? Door naar de Hangende kloosters, de Chinese muur, Verboden Stad of het Terracotta leger? Moskou én Beijing in 1 reis bezoeken? Dan is de Trans Mongolië Express jouw route!

Soms wordt de Trans Mongolie Express route ingericht met een vaste stop aan het Baikalmeer (irkoetsk). Deze route noemt men ook wel de Trans Baikal Express.

Ben jij diegene die altijd de meest afgelegen route wil volgen? Zo Russisch mogelijk wil reizen? Alleen lokale reizigers wil tegenkomen? Houdt van ruig en afgelegen? Bekijk dan de BAM Express.

Wil je een geweldige treinreis maken die een deel van de Transsiberische route volgt? Die vervolgens de afgelegen Chinese provincie Mantsjoerije verder doorkruist? Waar Moskou én Beijing als grote steden start- en eindpunt vormen? Bekijk dan de Trans Mantsjoerije route!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/transsiberieexpress.nl/httpdocs/wp-content/themes/siberie/acf/content/block/article.php on line 30
De Trans Siberië Express